top of page

✔ Fotoshoot op maat

✔ Gediplomeerd fotograaf

✔ Goed oog voor compositie

Een ervaren fotograaf inhuren voor een communie in Antwerpen

Wil jij graag een fotograaf inhuren voor een communie in Antwerpen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik ben een fotograaf uit Boom die fotografieopdrachten uitvoert in regio Antwerpen. Laat je kind stralen op zijn of haar communiekaartje of laat het onvergetelijke feest volledig vastleggen door mij in te huren als fotograaf voor de communie van jouw kind.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden?

Een professionele fotograaf op maat voor een communie in Antwerpen

De communie van je kind, dat is een speciale dag waar je graag een leuk aandenken van hebt. Daarom ben ik er. Als professionele fotograaf garandeer ik jou unieke foto’s waar je later met plezier naar terugkijkt om herinneringen op te halen. De kernwoorden die mijn fotostijl omschrijven zijn: spontaan, natuurlijk, scherp en een goed oog voor compositie. Bekijk wat voorbeelden van mijn fotostijl om te ontdekken of we een match vormen. Natuurlijk luister ik ook graag naar jouw specifieke wensen zodat de fotoshoot helemaal op jouw maat is.

Fotograaf Antwerpen station Communie 1.jpg
Cummunie14.JPG

Huur mij in als fotograaf voor een communie in  regio  Antwerpen

Wil jij mij graag inhuren als fotograaf voor een communie in regio Antwerpen? Contacteer mij via het contactformulier of mail mij via info@fotograafbartcroes.be om onze samenwerking op te starten. Zoek jij een fotograaf uit Boom voor een andere gelegenheid? Dan hoef je ook niet verder te zoeken, want ik voer ook nog andere soorten fotoshoots uit, zoals newborn fotografie en portretfotografie.

Contacteer mij

bottom of page