top of page

✔ Fotoshoot op maat

✔ Gediplomeerd fotograaf

✔ Goed oog voor compositie

Newborn fotograaf in regio Antwerpen

Professionele foto’s van jouw pasgeboren kindje laten nemen, doe je door een beroep te doen op mij, jouw newborn fotograaf in regio Antwerpen. Zelf ben ik vader van twee prachtige dochters uit Boom. Ik kan mij dus volledig inleven in hoe belangrijk dit moment in jouw leven is. Daardoor weet ik ook precies wat jij verwacht van de foto’s van jouw pasgeboren kindje.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden?

Schakel een ervaren newborn fotograaf in uit regio Antwerpen

De geboorte van je kindje is een heel bijzonder moment in jouw leven. Ik begrijp dus dat je zo’n moment wilt vastleggen met een paar prachtige plaatjes. Maak kennis met mijn fotostijl om te weten te komen of jij houdt van mijn stijl. Maar als jij graag spontane, natuurlijke en scherpe foto’ wilt met oog voor compositie, dan kan ik jou verzekeren dat we een match zullen vormen.

DSC_0255.jpg
Babyfotografie-7.JPG

Huur mij in als newborn fotograaf in  regio Antwerpen

Heb je interesse om mij in te huren als newborn fotograaf voor een fotoshoot in regio Antwerpen? Dan kan je mij makkelijk bereiken via het contactformulier of via info@fotograafbartcroes.be. Ook als je nog vragen hebt of nog nood hebt aan extra informatie kan je mijn contacteren via de bovenvermelde contactgegevens. Tenslotte kan je mij als kinderfotograaf in Boom ook inhuren voor andere fotografieopdrachten, zoals de communie van je kind. 

Contactformulier

bottom of page