Topmodel_fotografiemodel_Cara_Mell
Janna Evstafeva Naaktfotografie
fotoshoot Antwerpen Kate Snig
Fotoshoot koppel strobisme
Fotoshoot Gezin
Fotoshoot koppel zonsondergang
fotoshoot Veronika Vesela

Een ervaren portretfotograaf in regio Antwerpen

Ben jij op zoek naar een ervaren portretfotograaf in regio Antwerpen? Ontdek hieronder de mogelijkheden die je hebt bij mij. Ik ben een ervaren portretfotograaf in Antwerpen en wat ik je alvast wil meegeven, is dat je bij mij terechtkan voor spontane, natuurlijke en scherpe foto’s met oog voor compositie. Bovendien luister ik graag naar jouw specifieke verzoeken, zodat de fotoshoot volledig naar jouw wensen is.

fotoshoot OP Locatie

Fotoshoot model Kato-Van-Rooy

Heb je ooit al eens gedroomd om een echt model te zijn? Dat kan op je favoriete buitenlocatie. We leggen het professioneel vast op foto tijdens een prachtige shoot, waarin jij centraal staat. Als onvergetelijke herinnering of als boost voor jouw portfolio. Klik op de coverfoto links om mijn werk als portretfotograaf in Boom en de verdere omgeving van Antwerpen te bekijken.

Fotoshoot in een studio

Fotoshoot studio model Ederance.JPG

Wens je liever een fotoshoot in een studio? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. We werken steeds met een professionele studio-opstelling. Je kan hier alle creativiteit kwijt met diverse achtergronden, poses en opstellingen. Alleen, met je partner of een leuk gezinsportret. Vele opties zijn mogelijk. Indien je niet op verplaatsing wil komen, dan is een professionele studioshoot bij je thuis ook een alternatief, dankzij onze mobiele studio. Als je links op de coverfoto klikt, kan je mijn werk als portretfotograaf in Antwerpen bekijken.

LOVESHOOT KOPPELS

Fotoshoot koppel

Droom je van een fotoshoot voor jullie tweetjes? We zoeken samen naar een leuke locatie. Deze loveshoot is pure "quality time" waarbij onvergetelijke romantische momenten van jullie samen worden vastgelegd. Deze fotoshoot is bovendien ook ideaal ter voorbereiding van een huwelijksreportage. Daaruit kan je bijvoorbeeld foto’s gebruiken om naar de gasten te sturen als “save-the-date-kaartjes”. Als je mijn werk als portretfotograaf in Antwerpen wil bekijken, klik dan op de coverfoto links.

FAMILIEPORTRET

PortretFotografie_Model_portretfoto

Ik zorg voor leuke en gezellige familiefoto's, vastgelegd tijdens een ontspannen en spontane familieshoot. Zo geniet je van foto's en momenten om lang te koesteren. Door op de coverfoto links te klikken, ontdek je mijn werk als portretfotograaf in Antwerpen.

Informeer je over de mogelijkheden van portretfotografie

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij jouw portretfotograaf in regio Antwerpen? Contacteer mij dan via het contactformulier of via info@fotograafbartcroes.be. Heb jij een andere fotografieopdracht in gedachten, zoals foto’s van jouw huwelijk of de communie van jouw kinderen? Ook daarvoor kan je bij mij in Boom terecht. De prijslijst voor al die fotoshoots vind je terug op mijn website.