top of page

✔ Fotoshoot op maat

✔ Gediplomeerd fotograaf

✔ Goed oog voor compositie

Kinderfotograaf in regio Antwerpen

Zoek jij een kinderfotograaf in regio Antwerpen zodat je mooie foto’s van je kind kan laten maken? Schakel mij dan in, de professionele kinderfotograaf in jouw buurt. Of het nu voor een communie, lentefeest of een andere gelegenheid is, het kan allemaal. Klantentevredenheid staat voorop bij mij. Daarom luister ik graag naar jouw wensen voor de ideale fotoshoot op maat in Boom en verdere omgeving.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden?

Een professionele kinderfotograaf in regio Antwerpen inschakelen

Als vader van twee leuke dochters uit Boom wil ik graag de belangrijke momenten in het leven van mijn kinderen koesteren. Dat doe ik door deze momenten vast te leggen met prachtige foto’s. Wil jij deze momenten ook vastleggen? Schakel dan mijn hulp in. Met mijn ervaring als kinderfotograaf in regio Antwerpen verzeker ik jou mooie plaatjes van jouw kind.

Fotograaf Communie_Antwerpen_01.jpg
Kinderfotograaf_Antwerpen_03.jpg

Andere fotografieopdrachten

Binnen de kinderfotografie doe ik verschillende soorten shoots, zoals portret fotografie of communie shoots. Maar ik ben ook een professionele fotograaf voor heel andere gelegenheden en gebeurtenissen. Denk maar aan foto’s van jouw huwelijk. Bekijk dus zeker eens de andere diensten in mijn aanbod.

Contactformulier

Vraag een fotoshoot aan bij jouw kinderfotograaf

Wil je mij graag inschakelen als kinderfotograaf in Antwerpen? Contacteer mij dan via het contactformulier of mail mij via info@fotograafbartcroes.be. Als je benieuwd bent naar de prijzen, raadpleeg dan de prijslijst. Je vindt die terug op de website. Zit je nog met vragen of wil je extra informatie? Dan mag je mij gerust contacteren via bovenvermelde contactgegevens.

Kinderfotograaf_Antwerpen_02.jpg
bottom of page