Bruidskoppel
Huwelijk spiegel
Huwelijksfotograaf Veltwijckpark Ekeren
Spontane trouwfotograaf
Huwelijksfotograaf Nieuwrode
Huwelijksfotograaf Broek Blaasveld
Huwelijksfotograaf Blaasveld zwart wit
Huwelijksfotografie groothoek
huwelijk districtshuis
Huwelijksfotografie close up
huwelijk trouwring

Een professionele fotograaf voor jullie trouw in regio Antwerpen

Hebben jullie een fotograaf nodig voor jullie trouw in regio Antwerpen? Kies dan voor mij. Ik ben een professionele huwelijksfotograaf die met plezier foto’s komt trekken tijdens jouw trouw in Antwerpen. Ik luister graag naar jullie wensen, zodat de perfecte plaatjes worden vastgelegd op deze bijzondere dag. Hieronder ontdek je mijn aanbod van huwelijksfotografie in regio Antwerpen. Bekijk het op jullie gemak en kies ‘de formule huwelijksfotografie’ die bij jullie past.

Huwelijksreportage

Bruid Haartooi.JPG

Als jullie later willen nagenieten van onvergetelijke foto’s, laat dan deze bijzondere dag vastleggen door een professionele huwelijksfotograaf uit Antwerpen. Alle momenten van jullie huwelijksdag worden vastgelegd. Binnen deze formule zijn er verschillende opties mogelijk en alles kan afgestemd worden op jullie wensen.

Als huwelijksfotograaf uit Boom sta ik voor natuurlijke en spontane foto's, met een goed oog voor compositie, mooie kleuren en natuurlijk licht.​ Vragen jullie zich af of mijn foto’s overeen komen met jullie stijl? Klik dan op de coverfoto links om een selectie foto’s van eerdere huwelijksreportages in regio Antwerpen te bekijken.

Huwelijk LOVESHOOT

huwelijksfotografie zwart wit.JPG

Als een deel van de huwelijksreportage wordt er ook vaak gekozen voor een privé fotoshoot op een prachtige locatie, vaak in de natuur. De locatie kan door jullie gekozen worden, en ik zorg ervoor dat alles in ongedwongen sfeer en spontaan verloopt.

Romantische close-up foto's van jullie als koppel, een foto van veraf, foto's in sepia of zwart-wit, alles komt aan bod. Het zijn stuk voor stuk prachtige en persoonlijke foto's die niet in jullie huwelijksalbum mogen ontbreken. Klik op de coverfoto links om mijn werk als fotograaf voor de trouw van andere koppels uit regio Antwerpen te bekijken.

De prijslijst van jullie toekomstige huwelijksfotograaf

voor jullie trouw in Antwerpen

Ongetwijfeld zijn jullie ook benieuwd naar de prijzen voor een fotograaf voor jullie huwelijk in Antwerpen. Hieronder vind je alvast een beknopt overzicht. Op de pagina met de prijslijst vind je meer details terug:

  • Huwelijksreportage regio Antwerpen optie 1: deze fotoshoot heeft een duurtijd van 5 uur en kost 450 euro.

  • Huwelijksreportage regio Antwerpen optie 2: deze fotoshoot heeft een duurtijd van 8 uur en kost 700 euro.

  • Huwelijksreportage regio Antwerpen optie 3: deze fotoshoot heeft een duurtijd van 14 uur en kost 1100 euro.

Contacteer jouw toekomstige huwelijksfotograaf voor jullie trouw in de buurt van Antwerpen

Hebben jullie interesse in mijn diensten als huwelijksfotograaf voor jullie trouw in regio Antwerpen? Contacteer mij dan gerust via het contactformulier of via info@fotograafbartcroes.be. Willen jullie mij inschakelen voor een andere soort shoot in de buurt van Boom? Dat kan, want ik doe namelijk niet alleen aan huwelijksfotografie in regio Antwerpen. Je kan bij mij ook terecht voor onder andere kinderfotografie en portretfotografie.